Actueel  
Woonzorgaanbod  
Visie  
Bent u gebruiker ?  
Bent u medewerker ?  
Bent u vrijwilliger ?  
Bent u professional ?  
Bent u student ?  
Vacature  
Partners in zorg  
Projecten  
Publicaties  
Bereikbaarheid  
Giften  

Algemene Informatie

A - A+
home
terug naar de vorige pagina
contact

Volg ons op Facebook!

Woonzorgcentrum Dijlehof

WZC DijlehofHet woonzorgcentrum Dijlehof is gelegen in het hartje van Leuven. Het is een hedendaags gebouwencomplex met een mooie en grote oude kloostertuin waarin elementen van de hedendaagse tuinarchitectuur zijn verwerkt.
De sterkte van het Dijlehof ligt in het samengaan van drie waarden: een verzorgde, respectvolle en aangename woonomgeving, een actieve benadering van het dagelijks leven en een gespecialiseerde zorg op hoog niveau. Er zijn 70 eenpersoonskamers ingericht, verdeeld over drie leefeenheden, met name Neerdijle, Hoogdijle en Huis Lessius. Iedere leefeenheid bekwaamt zich in een bijzonder zorgprofiel, zodat wij zowel personen met ernstige somatische problemen als personen met meer mentale problemen (in het bijzonder dementie) goed kunnen verzorgen. Voor ernstige psychische problemen en gedragsproblemen is onze setting minder aangewezen.

verder >>

     
 

Assistentiewoningen Hertogenhof

Serviceflats HertogenhofEr zijn 39 flats beschikbaar, verdeeld over een voorbouw en een achterbouw. Zowel valide personen als personen met beperkte zorgnood, als wel koppels en echtparen waarvan één van de twee ernstig zorgbehoevend is, kunnen er terecht. Voor meer psychische problemen en gedragsproblemen is de setting niet aangewezen.

verder >>

 
     
 

Kortverblijf Dijlehof

KortverblijfWij beschikken over zes kamers voor kortverblijf. Men kan er een kamer boeken voor minimum vier dagen tot maximum twee maand.
De bezoeker van het kortverblijf verblijft die periode onder de vaste bewoners van het Dijlehof. Er worden de nodige inspanningen gedaan om u spoedig te laten thuis voelen.

verder >>

 
     
 

Dagverzorgingscentrum Hertog van Brabant

Dagverzorgingscentrum Het centrum voor dagverzorging is er voor de thuiswonende oudere persoon en biedt een fijne en zinvolle dag terwijl ook de nodige aandacht wordt gegeven aan de eventueel noodzakelijke verzorging. Voor u als bezoeker betekent dit een afwisseling met het thuisgebeuren, nieuwe sociale contacten, verruimen van de horizon.

verder >>