Actueel  
Woonzorgaanbod  
Visie  
Bent u gebruiker ?  
Bent u medewerker ?  
Bent u vrijwilliger ?  
Bent u professional ?  
Bent u student ?  
Vacature  
Partners in zorg  
Projecten  
Publicaties  
Bereikbaarheid  
Giften  

Centrum voor Dagverzorging
Hertog van Brabant

A - A+
home
terug naar de vorige pagina
contact

Volg ons op Facebook!

Hertog van Brabant

Hertog van Brabant richt zich specifiek naar dagopvang van ouderen met een fysieke zorgnood, personen met een beginnende dementie die vooral structuur nodig hebben en ouderen die sociaal contact zoeken.

Wij zijn sterk in het ondersteunen, begeleiden en revalideren van personen met de ziekte van Parkinson, alsook personen met CVA.

De opdracht van onze thuisondersteunende dienst is om personen zo lang mogelijk thuis te laten wonen. We geven extra aandacht aan zorg op maat, laagdrempeligheid, samenwerking en noodzakelijke ondersteuning van de thuiszorg.

Wat betekent Hertog van Brabant voor u als bezoeker?
Het centrum voor dagverzorging biedt u een fijne en zinvolle dag aan, met gepaste aandacht voor de verzorging. Het betekent een afwisseling met het thuisgebeuren, nieuwe sociale contacten en een verruiming van de horizon. Een maandelijkse planning met de activiteiten wordt meegegeven, zodat u steeds op de hoogte bent. Hiernaast is er een divers zorgaanbod, zoals kinesitherapie, kapper, pedicure en tandarts.
Een dag binnen het centrum start met een warm onthaal. Een vaste dagelijkse structuur draagt bij tot een veilig en geborgen gevoel. Elke middag krijgt u een warme maaltijd met soep en dessert.

Wat betekent Hertog van Brabant voor u als familie en mantelzorger?
Naast een moment van rust is het voor u een uitbreiding van sociale contacten en van uw netwerk. Een steuntje dat helpt om de zorg op langere termijn vol te houden.
Hertog van Brabant is open van maandag tot en met vrijdag van 8u30-17u30. Gesloten in het weekend en op feestdagen.

Vanaf 1 juli 2017 bedraagt de geïndexeerde dagprijs € 32,95/dag.

Onze busjes zijn aangepast voor rolstoelgebruikers. Een ruimer aanbod aan vervoer wordt ook samen met u besproken.

Een eventuele financiële tussenkomst voor het bezoek aan een dagcentrum en voor het vervoer kan aangevraagd worden bij uw ziekenfonds.

Voor een rondleiding en een vrijblijvend gesprek kan je steeds contact opnemen coördinator Nore Ramakers op het nummer 016/29.31.42 of via e-mail: nore.ramakers@dijlehof.be

Het centrum voor dagverzorging kan je rechtstreeks bereiken via 016/50.95.89.

Andere diensten:

Meer informatie:

 

 

 

<< terug