Hart onder de riem van de medewerkers

Beste medewerkers,

Drie weken geleden sprak ik mijn appreciatie uit over hoe jullie de “proloog” van de Corona-ritten mee hebben uitgereden tot aan de streep:

<< Ik besef dat we er nog lang niet zijn, maar toch. Er komen ongetwijfeld nog een aantal zware bergritten, en cols die we over en door moeten. Maar we hebben bewezen dat we in deze moeilijke tijden een prachtig samenwerkend team zijn. Iedereen draagt zijn steentjes bij – het ‘Outbreakteam’, het BT, de techniekers, … maar vooral alle medewerkers op de werkvloer. Bij deze wil ik iedereen een hart onder de riem steken voor de komende periode. Ik ben ervan overtuigd dat we ook deze hindernissen zonder kleerscheuren gaan nemen, soms eens met een kleine valpartij, maar dat hoort in een rittenwedstrijd erbij (liefst niet). Om het met de woorden van Guido Pallemans uit de serie het eiland te zeggen: ‘Ik ben blij dat jullie in mijn team zitten!’ >>

Jullie zijn een TOPTEAM!

In totaal hebben we nu al vier weken op onze teller staan. Aangezien we al meer dan de proloog achter de rug hebben, en ondertussen al wat dagritten in onze benen tellen, doen we het nog altijd heel voortreffelijk. De bewoners blijven het naar hun zin hebben; bezoekers van het DVC krijgen regelmatig telefoon zodat de band niet kwijtraakt; bewoners van de GAW worden regelmatig in de tuin gezien en familie en mantelzorgers zijn regelmatig geïnformeerd – kortom heel veel inspanningen die we met zijn allen voor onze rekening nemen, waarbij we onze “organisatie” alle eer aan doen. Kleine attenties zoals de appelbeignets, af en toe tekeningen van kinderen, paaseitjes van Leonidas, WhatsApp gesprekken of YouTube filmpjes… kortom veel inspanningen die ons door deze “moeilijke” tijd helpen.

MAAR dit kan alleen door een ploeg die ervoor gaat, in al zijn aspecten! We staan er, we zijn er, we doen het… kortom een “top” team met DIJLEHOF op hun truitjes. En moesten we een Ronde van Frankrijk rijden, waren we nu na drie weken al in Parijs. Spijtig deze rittenkoers duurt wat langer! Hoe lang? Dat weet niemand met zekerheid. Maar ik ben ervan overtuigd dat jullie als  “top” team deze opdracht succesvol gaan uitfietsen. Als we met zijn allen de nodige focus blijven houden, de nodige alertheid blijven hebben, de juiste zorg blijven geven, dan rijden we deze rittenkoers – zonder al teveel valpartijen – vrij vlot uit tot de finish.

Dank je wel beste medewerkers voor jullie niet aflatende inspanningen, enthousiasme en inzet. En zoals op de plakkaat in de tuin – dit nodigt uit tot een “staande ovatie”.

Rudi Logist,
Campusdirecteur
WZC Dijlehof