Zorgaanbod en zorgtraject

De juiste zorg op het juiste moment.

zorgtraject Dijlehof

Een zorgtraject is afhankelijk van welke zorg op dat moment het best bij u past.

Dijlehof heeft een uitgebreid woonzorgaanbod zijn het centrum voor dagverzorging, kortverblijf, assistentiewoningen en het woonzorgcentrum . Deze laatste bestaat uit drie wooneenheden: Hoogdijle, Neerdijle en Huis Lessius.

Door dit ruime aanbod zijn we in staat u een zorgtraject aan te bieden.

Een zorgtraject wil zeggen dat we op zoek gaan naar de best aangepaste zorg in functie van uw noden van het moment. Uiteraard binnen de beschikbaarheid en haalbaarheid.

Vanuit dagverzorging kan de bezoeker gebruik maken van het kortverblijf of zich inschrijven voor een assistentiewoning. Indien de zorggraad toeneemt, kan hij zich aanmelden voor het woonzorgcentrum.

Vanuit het kortverblijf kan u kennis maken met ons zorgaanbod. Heeft u interesse, dan kan u zich inschrijven.

Vanuit de assistentiewoning kan u terecht in dagverzorging of een kamer in kortverblijf/woonzorgcentrum aanvragen.

In het woonzorgcentrum is het mogelijk om naar een andere wooneenheid te verhuizen indien de zorg daar beter aansluit bij uw zorgvraag.

Het zorgtraject houdt een interne verhuis in met de bedoeling zorgvraag en zorgaanbod op elkaar af te stemmen.

In overleg streven we naar het aanbieden van de beste zorgvorm op het gepaste ogenblik, zowel voor echtparen als alleenstaanden.

Wonen, leven en zorgen zoals jij het wil: afgestemd op jouw wensen en verwachtingen. In de Vroegtijdige Zorgplanning (VZP) bespreken we wat jij belangrijk vindt, waarden in het leven en de gewenste zorg in de toekomst.