Spaar mee voor een BeleefTV

Wij zijn ervan overtuigd dat De BeleefTV een echte meerwaarde betekent voor het dagelijkse leven in Dijlehof. Het voorbije voorjaar mochten we de functies van het toestel uittesten. De BeleefTV is een groot beeldscherm dat rechtopstaand dienst doet als een televisie met extra programma’s voor ouderen. In horizontale stand wordt het touchscreen een grote tablet. De BeleefTV is op die manier interactief en kan dankzij zijn grootte meerdere bewoners laten participeren.

We willen er dus erg graag zelf één kopen.

Je schenkt eenmalig, maar je bezorgt er bewoners, bezoekers en medewerkers jarenlang plezier mee. Elk jaareinde worden we in Dijlehof rijkelijk beloond met bloemen, kaartjes en pralines. Crowdfunding kan een mooi alternatief zijn om jouw tevredenheid over Dijlehof en de medewerkers te tonen.

SPAARDOEL € 8.000 Help jij mee?

Daar vind je een beschrijving van onze crowdfunding en kan je direct een schenking doen. Je vult naam, eventueel e-mailadres en het gewenste bedrag in. De betaling verloopt via Bancontact en je krijgt een bevestigingsmail dat jouw schenking geslaagd is. Wie anoniem wil blijven, vult bij het vereiste veld ‘naam’ xxx in. Het minimum steunbedrag is € 5.

Meer info:

[Crowdfunding_BeleefTV] – PDF folder