Steun

In Dijlehof wordt continu geïnvesteerd in kwaliteitswinst voor de bewoners en hun omgeving.
Wil je meer weten over de fiscale voordelen van giften en schenkingen?  Kijk dan ook even bij Woonzorgnet-Dijleland vzw.

Wenst u een gift of schenking te doen ten voordele van ons woonzorgcentrum?

Wij kunnen alle hulp gebruiken om te werken aan een betere leefomgeving voor de bewoners. Deze gelden worden dan besteed aan een project (vb. tuinbanken, feestelijk servies, …) of grotere activiteit…

Wij kunnen met uw bijdrage meer projecten realiseren voor de bewoners, hun families en de bezoekers van het dagcentrum. Uw steun betekent dus voor ons net dat tikkeltje meer voor hen!

Voor meer info over giften en schenkingen kan u terecht bij de dagelijks verantwoordelijke via: info@dijlehof.be of 016/29.31.42.

 

Koopt u wel eens wat online? Ga dan via Trooper.be naar je favoriete webshop. Zo steun je Dijlehof zonder één euro extra te betalen!

logo_trooper_small

Fietsen voor alle leeftijden

Het project “Fietsen voor alle leeftijden” was een logisch gevolg van onze visie en inspanningen van de voorbije jaren om bewoners extra te laten bewegen, meer buiten te komen door gebruik te maken van de terrassen en tuin en maximaal te participeren aan het stadsleven.  Dit was enkel mogelijk dankzij de inzet van medewerkers, familieleden, talrijke vrijwilligers en de steun van enkele milde sponsors waaronder D’Ieteren Auto, CERA fonds en Lions Leuven.

Meer info in de projectfolder: FietsenZonderLeeftijd Dijlehof Leuven 2018