Steun

In Dijlehof wordt continu geïnvesteerd in kwaliteitswinst voor de bewoners en hun omgeving.
Wil je meer weten over de fiscale voordelen van giften en schenkingen?  Kijk dan ook even bij Woonzorgnet-Dijleland vzw.

Wenst u een gift of schenking te doen ten voordele van ons woonzorgcentrum?

Wij kunnen alle hulp gebruiken om te werken aan een betere leefomgeving voor de bewoners. Deze gelden worden dan besteed aan een project (vb. tuinbanken, feestelijk servies, …) of grotere activiteit…

Wij kunnen met uw bijdrage meer projecten realiseren voor de bewoners, hun families en de bezoekers van het dagcentrum. Uw steun betekent dus voor ons net dat tikkeltje meer voor hen!

Voor meer info over giften en schenkingen kan u steeds terecht bij de campusdirecteur bij WZC Dijlehof, via: info@dijlehof.be of 016/29.31.42.

 

Koopt u wel eens wat online? Ga dan via Trooper.be naar je favoriete webshop. Zo steun je Dijlehof zonder één euro extra te betalen!

logo_trooper_small

Spaar mee voor een BeleefTV

Het voorbije voorjaar mochten we de functies van de BeleefTV  uittesten: een groot beeldscherm dat rechtopstaand dienst doet als een televisie met extra programma’s voor ouderen, in horizontale stand wordt een grote tablet. Zo is de BeleefTV  interactief en kan dankzij zijn grootte meerdere bewoners laten participeren. We willen er nu graag eentje aankopen en zoeken sponsors:

Meer weten? Klik hier voor de projectpagina.