Steun

In Dijlehof wordt continu geïnvesteerd in kwaliteitswinst voor de bewoners en hun omgeving.
Wil je meer weten over de fiscale voordelen van giften en schenkingen?  Kijk dan ook even bij Woonzorgnet-Dijleland vzw.

Wenst u een gift of schenking te doen ten voordele van ons woonzorgcentrum?

Wij kunnen alle hulp gebruiken om te werken aan een betere leefomgeving voor de bewoners. Deze gelden worden dan besteed aan een project (vb. tuinbanken, feestelijk servies, …) of grotere activiteit…

Wij kunnen met uw bijdrage meer projecten realiseren voor de bewoners, hun families en de bezoekers van het dagcentrum. Uw steun betekent dus voor ons net dat tikkeltje meer voor hen!

Voor meer info over giften en schenkingen kan u steeds terecht bij de campusdirecteur bij WZC Dijlehof, via: info@dijlehof.be of 016/29.31.42.

 

Koopt u wel eens wat online? Ga dan via Trooper.be naar je favoriete webshop. Zo steun je Dijlehof zonder één euro extra te betalen!

logo_trooper_small

Troop jij mee?

Dijlehof heeft een unieke Trooperpagina, met daarop links naar verschillende webshops. Als je via zo een link naar jouw favoriete webshop surft, weet de shop dat jij ons woonzorgcentrum en het project ‘dagelijks groen’ wil steunen.

De link doet het werk, en jij kan gewoon online aankopen doen zoals je dat normaal doet. Zonder één euro extra uit te geven gaat er voor elke aankoop die jij doet een percentje naar de sponsorrekening van Dijlehof!